»
Robi plátky v dušené mrkvi s rýží

1x  balení ROBI plátky / rostlinná bílkovina k dostání v každé zdravé výživě./

7 x mrkev

rýže Natural

máslo

cibule

Robi plátky nakrájíme na kostky, mrkev nastrouháme na nudličky a podusíme na másle.Přidáme Robi  a posolíme.

Dusíme cca 5 minut, tepelně upravená mrkev je v podstatě zdravější stejně jako tepelně upravená rajčata.

Spěníme cibuli a přidáme rýži, posolíme a dochutíme bylinkami zalejem vodou a vaříme.

Jako příloha je vhodná rýže Natur

Dobrou chuť.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Robi nudličky s hlívou ústřičnou

Robi maso je čistá rostlinná bílkovina, která neobsahuje sóju. Je to výborná alternativa masa.

1 balení Robi nudliček

200-300 g hlívy nebo podle chuti

sójová smetana

sušená červená paprika

cibule

černý pepř

sůl nebo umeocet

Cibuli nakrájíme nadrobno,osmahneme na oleji, přidáme červenou papriku počkáme než pustí barvu, přidáme Robi nudličky a hlívu , sůl, pepř.V případě, že dochucujete umeocten ,ten přidáváme až na úplný závěr vaření.

Společně dusíme cca 20 minut úplně nakonec dochutíme sójovou smetanou.

Vynikající, jednoduché a chutné.

Jako přílohu můžeme použít brambory, já mám raději něco lehčího,kus kus nebo rýži.

Dobrou chuť


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Robi nudličky na kari

Robi nudličky na kari jsou velice chutný recept.

Budeme potřebovat:

cibuli

sůl

1 baleni robi nudliček

kari koření

sójová smetana

na oleji osmahneme cibuli. Přidáme robi nudličky chvíli podusíme na cibulu, dochutíme solí. Nudličky zasypeme kari kořením, zalijeme sójovou smetanou. Dusíme 10 minut.

Jako příloha je vhodná rýže nebo kuskus.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Segedínsky guláš s bramborovým knedlíkem z polenty

Nabízím Vám další z řady vegetariánských receptů, velmi chutná alternativa klasického "segedínu " navíc rychlá příprava :-)

1 balení Robi nudliček nebo sójových osobně preferuji Robi

kysané zelí, nejlépe domácí

1 hrnek polenty

2 hrnky vody

červená paprika

sójová smetana

4-5 středně velkých brambor

sůl

pepř

hraška na zahuštění

cibule

olej

 

 

Příprava segedínského guláše:

Cibuli orestujeme na oleji, přidáme Robi, chvíli restujeme společně s cibulí, posypeme červenou paprikou, podlijeme vodou a chvíli dusíme, dochutíme solí.Mezitím si krátce podusíme zelí, množství ať si určí každý sám, dávala jsem cca 7 lžic na toto množství.

V sójové smetaně rozmícháme hrašku, zelí přidáme k Robi a všechno zalijeme sójovou smetanou s hraškou, chvíli společně povaříme. Před podávaním můžeme dochutit  Umeoctem nebo rýžovým Misem.

 

Příprava knedlíku:

Brambory si uděláme na páře. Do dvou hrnků horké vody postupně zamícháme 1 hrnek polety, přisolíme, mícháme až je polenta úplně hustá.

Uvařené brambory nastruháme najemno, přidáme polentu. Potom vypracujeme těsto, které vyklopíme na vál a vytvarujeme knedlík. Necháme stuhnou.

Knedlík je nejlepší ohřívat jako všechno na páře.

 

Dobrou chuť :-)


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgXIInVgRGxkcl imgwRlx70t2A2Ng img09.04.2014 15:31
imgWwZb3MotM4 imgg6VmKx7Yv img08.04.2014 13:55
imgVPUR5DDDLI imgbSpnUXydrgnB img08.04.2014 00:30
img img imgimgRe: VPUR5DDDLI imgICnofOwXyX img16.03.2017 15:24

 

MjAzN