Úvod » Ochucovadla a sladidla » Ochucovadla » Miso hatcho-sója 400 g MUSO


        

Miso hatcho-sója 400 g MUSO

Miso hatcho-sója 400 g MUSO

img

 

Číslo produktu: B11
naše cena bez DPH: 177 Kč
naše cena s DPH (21 %):
214 Kč

do košíku:
  ks  

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus.

 

Miso hatcho-sója 400 g MUSO - Podrobná charakteristika

Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Látky obsažené v Misu mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Dále pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.

Složení: Sójové boby (54%), voda, mořská sůl (10,5%), pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

Kalorická hodnota/energie (na 100g): 963 kJ/230 kcal. Bílkoviny: 18,2 g. Sacharidy: 16,7 g. Tuky: 10,5 g. Popř. jiné (cholesterol, vitaminy apod.): sodík 4300 mg

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Alergeny: Sója, ječmen.
Legislativní zařazení: Sojový výrobek – miso

ZDg5NDRkO